Douhua

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Douhua
Dofuhua-lamma.jpg
Shanshui tau fu fa (山水豆腐花) — soy curd with sugar syrup — as sold on Lantau Island, Hong Kong.
Jeneng liyanéDoufuhua, tofu pudding, soybean pudding
JinisSnack
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaEast Asia and Southeast Asia
Woworan pokokTofu
Buku masakan: Douhua  Médhia: Douhua
tofu pudding
Cina 豆腐花
Werdi literalbean curd flower
Jeneng Cina liyané
Cina Padatan 豆腐腦
Cina Prasaja 豆腐脑
Werdi literalbean curd brain
Duduh kedelai karo sirup gula sing didol ing Kwai Chung, Hong Kong.

Douhua ( Chinese ) minangka bentuk cendhak doufuhua (basa Chinese ). Yaiku nyamikan Cina sing digawe nganggo tahu empuk banget. Iki uga diarani puding tahu lan puding kedele .