Douglas Costa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Douglas Costa main ing Liga Champions bareng Juventus F.C. ing mangsa 2019-20

Douglas Costa iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Sapucaia do Sul, Brasil tanggal 14 September 1990.[1] Pemain sing dhuwuré 170 cm iku main ndhik posisi ngarep.[1] Piyambaké dadi juru main paling apik ndhik setengah mangsa Bundesliga Jerman taun 2015/16.[2] Piyamabké éntuk 244 suwara teka juru main bal-balan profésional Jerman sing digabungké karo Kicker.[2]

Karir[besut | besut sumber]

2009-2009 Brasil U-20[1]

2008-2009 Grêmio[1]

2010-2012 Shakhtar Donetsk[1]

2012-2015 Shakhtar Donetsk[1]

2014-Saiki Brasil[1]

2015-2017 FC Bayern München[1]

2017-saiki Juventus F.C.

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara Bundesliga karo FC Bayern München taun 2016[1]

Juwara DFB-Supercup karo FC Bayern München taun 2017[1]

Juwara DFB Pokal karo FC Bayern München taun 2016[1]

Juwara Ukrainian Premier League karo Shakhtar Donetsk taun 2010, 2011, 2012, 2013, lan 2014.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l "Douglas Costa". www.eurosport.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  2. a b "Douglas Costa Jadi Pemain Terbaik Bundesliga Cucuk Musim 2015/16". www.topbola.net. Dijupuk 29 August 2016.