Douglas Costa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Douglas Costa wektu isih main ndhik tim sing sadurungé ya iku Shakhtar Donetsk. Saiki piyamabaké main ndhik Bayern Munchen

Douglas Costa iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Sapucaia do Sul, Brasil tanggal 14 September 1990.[1] Pemain sing dhuwuré 170 cm iku main ndhik posisi ngarep.[1] Piyambaké dadi juru main paling apik ndhik setengah mangsa Bundesliga Jerman taun 2015/16.[2] Piyamabké éntuk 244 suwara teka juru main bal-balan profésional Jerman sing digabungké karo Kicker.[2]

Karir[besut | besut sumber]

2009-2009 Brasil U-20[1]

2008-2009 Grêmio[1]

2010-2012 Shakhtar Donetsk[1]

2012-2015 Shakhtar Donetsk[1]

2014-Saiki Brasil[1]

2015-Saiki FC Bayern München[1]

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara Bundesliga karo FC Bayern München taun 2016[1]

Juwara DFB-Supercup karo FC Bayern München taun 2017[1]

Juwara DFB Pokal karo FC Bayern München taun 2016[1]

Juwara Ukrainian Premier League karo Shakhtar Donetsk taun 2010, 2011, 2012, 2013, lan 2014.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l "Douglas Costa". www.eurosport.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  2. a b "Douglas Costa Jadi Pemain Terbaik Bundesliga Cucuk Musim 2015/16". www.topbola.net. Dijupuk 29 August 2016.