Dongducheon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dongducheon
동두천
Municipal City
Trankripsi Basa Koréa
 • Hangul 동두천시
 • Hanja 東豆川市
 • Éjaan Latin kang Kasempurnakaké Dongducheon-si
 • McCune-Reischauer Tongduch'ŏn-si
Official logo of Dongducheon
Emblem Dongducheon
Location of Dongducheon
Nagara  Koréa Kidul
Wewengkon Sudogwon
Pamérangan administratif 7 dong, 145 tong, 1172 ban
Laladan
 • Gunggung 95,66 km2 (3,693 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung 82.623
 • Pepadhet 864/km2 (2,240/sq mi)
 • Dhialèk Seoul

Dongducheon inggih menika satunggaling kutha ingkang mapan wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Kutha menika mapan wonten ing sakloripun seoul. Status DOngducheon menika dados kutha nalika taun 1983 sareng kaliyan kabupaten Yangju. Salah satunggaling festival rock paling ageng wonten ing Korea Kidul tansah dipunwontenaken ing kutha menika ing saben taunipun.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi