Dongducheon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dongducheon
동두천
Municipal City
Trankripsi Basa Koréa
 • Hangul동두천시
 • Hanja東豆川市
 • Éjaan Latin kang KasempurnakakéDongducheon-si
 • McCune-ReischauerTongduch'ŏn-si
Official logo of Dongducheon
Emblem Dongducheon
Location of Dongducheon
Nagara Koréa Kidul
WewengkonSudogwon
Pamérangan administratif7 dong, 145 tong, 1172 ban
Laladan
 • Gunggung95,66 km2 (3,693 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung82.623
 • Pepadhet864/km2 (2,240/sq mi)
 • DhialèkSeoul

Dongducheon inggih menika satunggaling kutha ingkang mapan wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Kutha menika mapan wonten ing sakloripun seoul. Status DOngducheon menika dados kutha nalika taun 1983 sareng kaliyan kabupaten Yangju. Salah satunggaling festival rock paling ageng wonten ing Korea Kidul tansah dipunwontenaken ing kutha menika ing saben taunipun.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi