Dominostein

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dominostein
Dominostein edelherb.jpg
Dominostein, fine bitter chocolate coating
Woworan pokokLebkuchen, sour cherry or apricot jelly, marzipan or persipan, milk or dark chocolate
Buku masakan: Dominostein  Médhia: Dominostein
Telung jinis Dominostein

A Dominostein (jamak Dominosteine, dipuntegesi Domino kothak ) punika olahan manis utamané didol sak mangsa Natal ing Jerman lan Austria.