Dolphin Tale

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Dolphin Tale nggih punika sesirah filem sandhiwara kaluwarga saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Charles Martin Smith. Wondéné skénario kaanggit déning Karen Janszen lan Noam Dromi. Juru damel kapasrahaken dhumateng Charles Marin Smith. Juru musik kalampahi déning Mark Isham, lan tanggel jawab sinematografi kaparingken dhumateng Karl Walter Lindenlaub. Pambesutan filem kalampahi déning Harvey Rosenstock. Para juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Harry Connick, Jr., Ashley Judd, lan Morgan Freeman.[4] Dolphin Tale kababar ing surya 23 Sèptèmber 2011 déning Warner Bros. Dumugi pungkasanipun wonten gedhung-gedhung bioskop, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $95,404,397, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pendamelan, nggih punika namung $37 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Dolphin Tale (U)". British Board of Film Classification. 2011-09-06. Dijupuk 2011-09-07. 
  2. Kaufman, Amy (September 22, 2011). "Movie Projector: Brad Pitt vs. 'Lion King,' 'Dolphin Tale' for No.1". Los Angeles Times. Dijupuk September 22, 2011. 
  3. Dolphin Tale @ Box Office Mojo
  4. "Dolphin Tale (2011)". IMDb. Dijupuk 4 January 2012. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]