Dobra Nowogardzka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dobra Nowogardzka
POL Dobra (powiat łobeski) COA.svg
Lambang Dobra Nowogardzka
120px
Lokasi Dobra Nowogardzka
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dobra Nowogardzka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...
Dobra

Dobra Nowogardzka (Jerman Daber) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.