Dirdal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dirdal
Désa ing Norwegia
Negara  Norwegia
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Dirdal punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]