Dimetrodon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dimetrodon
Kalamangsa: Permian
Dimetrodon.jpg
wrangka Dimetrodon
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Synapsida
Ordho: Pelycosauria
Famili: Sphenacodontidae
Génus: Dimetrodon
Cope, 1878

Dimetrodon macan untu pamangsa synapsid genus urip wonten ing jaman Permian awal kinten-kinten wonten ing tahap 280-265 warsa kepengker.