Dimetrodon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dimetrodon
Kalamangsa: Cisuralian, 295–272 Ma
Dimetrodon incisivum 01.jpg
Rangka D. limbatus, Staatliches Museum für Naturkunde Karlsruhe
Klasifikasi ngèlmiah e
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Famili: Sphenacodontidae
Subfamili: Sphenacodontinae
Génus: Dimetrodon
Cope, 1878
Spésies tipe
Dimetrodon limbatus
Cope, 1877
Spésies

Ndeleng dibawah

Sinonim

Dimetrodon macan untu pamangsa synapsid génus urip wonten ing jaman Permian awal kinten-kinten wonten ing tahap 280-265 warsa kepengker.