Dimetrodon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dimetrodon
Teksiran kala: Permian
wrangka Dimetrodon
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Synapsida
Ordo: Pelycosauria
Kulawarga: Sphenacodontidae
Marga: Dimetrodon
Cope, 1878

Dimetrodon macan untu pamangsa synapsid genus urip wonten ing jaman Permian awal kinten-kinten wonten ing tahap 280-265 warsa kepengker.