Dimetrodon

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Dimetrodon
Temporal range: Permian
wrangka Dimetrodon
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Synapsida
Ordo: Pelycosauria
Kulawarga: Sphenacodontidae
Marga: Dimetrodon
Cope, 1878

Dimetrodon macan untu pamangsa synapsid genus urip wonten ing jaman Permian awal kinten-kinten wonten ing tahap 280-265 warsa kepengker.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dimetrodon&oldid=831415"