Dilraba Dilmurat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dilraba Dilmurat

Dilraba 2020
Jeneng Cina 迪丽热巴·迪力木拉提
Pinyin Dílìrèbā Dílìmùlātí (Mandarin)
Asal China
Pakaryan Aktris
Label(s) Jay Walk Studio
Taun aktif 2013–saiki

Dilraba Dilmurat (Basa Uyghur: دىلرەبا دىلمۇرات‎, ULY: Dilreba Dilmurat, transliterasi: Dilraba Dilmurat) (lair 3 Juni 1992; umur 31 taun), sing luwih dikenal karo sebutan Dilireba, yaiku aktris Tiongkok katurunan Uighur.[1][2] Ia menika alumni saka Akademi Teater Shanghai.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]