Menyang kontèn

Didi Riyadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Didi Riyadi

Didi Riyadi kang gadhah asma lair Didi Rahmad Riyadi inggih punika musisi lan aktor Indonesia. Lair ing Jakarta, 31 Juli 1981. Didi gadhah dhuwur 182 cm terkenal amargi dados aktor sinétron lan drummer saking grup band Element. Didi Riyadi gadhah Bapak ingkang asma Ahmad Widodo lan Ibu ingkang asma Farida Saleh.

Karir Saking Didi Riyadi[besut | besut sumber]

Ing donya akting Didi terkenal dados aktor sinétron ngantos asma Ridho ing sinétron Kawin Gantung. Sinetron punika dipunproduksi déning Multivision Plus. Ing sinétron punika Didi dipunpasangaken kalih Nathalie Sarah kang dados Memey. Sinetron sapanunggalipun inggih punika kados Dewi Fortuna, Basa Bibir, Tersanjung kaliyan Ramadhan lan Ramona.

Film[besut | besut sumber]

  1. Tusuk Kuntilanak (1999)
  2. Sebelah Mata (2008)

Sinetron[besut | besut sumber]

  1. Didi Si Pembalap (Indosiar, 1999)
  2. Aladin (SCTV, 1999)
  3. Dewi Fortuna (SCTV, 2000)
  4. Sejuta Rasa Sayang (2001)
  5. Mencintaimu (SCTV, 2001-2002)
  6. Tersanjung 6 (Indosiar, 2003- 2005)
  7. Basa Bibir (RCTI, 2003)
  8. Cowok-Cowok Keren (RCTI, 2004)
  9. Kehormatan 2 (Indosiar, 2004)
  10. Lan sapanunggalipun

FTV[besut | besut sumber]

  1. 5 Kunci Surga
  2. Trio Bebek
  3. Cinta Setengah Waras
  4. Cinta Kena Tilang[1]

Sapanunggalipun punika Didi nglampahipun tinju kalih rencangipun Samuel Rizal. Tinju punika dipunpromotori déning Makutha Promotion kang dados miwiti tinju Indonesia, Chris John kaliyan Daud Jordan.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 22 Agustus 2011)
  2. celebrity.okezone.com(dipuntingali tanggal 22 Agustus 2011)