Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules
Gambar:Diary of a Wimpy Kid 2 Poster.jpg
Poster film
Disutradarani David Bowers
Diprodhuseri Nina Jacobson
Brad Simpson
Ethan Smith
Diskénariyoni Jeff Filgo
Jeff Judah
Gabe Sachs
Adhedhasar Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules
déning Jeff Kinney
Dibintangi Zachary Gordon
Devon Bostick
Rachael Harris
Robert Capron
Steve Zahn
Dinaratori Zachary Gordon
Dimusiki Edward Shearmur
Sinématografi Jack N. Green
Dibesut déning Troy Takaki
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning 20th Century Fox
Tanggal metu
  • Maret 25, 2011 (2011-03-25)
Suwéné
100 Menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $21 million[1]
Kalarisan $72,417,394

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules nggih punika sesirah filem sandhiwara kumedhi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning David Bowers. Skénario dipunanggit déning Jeff Figo, sesarengan Brad Simpson lan Ethan Smith, adhedhasar saking novel Diary of a Wimpi Kid: Rodrick Rules anggitanipun Jeff Kinney. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Edward Sheamur, lan sinematografi dipuncakaken déning Jack N. Green. Wondéné narasi kaisi déning Zachary Gordon. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Zachary Gordon, Devon Bostick, Robert Capron, Rachael Harris, Steve Zahn, lan Peyton List. Filem kadamel minangka kalajengan saking filem sadèrèngipun, Diary of A Wimpy Kid ingkang dipunbabar taun 2010.[2][3][4][5][6] Para pamirsa, lumantar CinemaScore maringi biji dhumateng filem punika "A-" antawisi A+ dumugi F.[7] Dumugi pungkasanipun panggiyaran wonten gedhung-gedhung bioskop, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $72,417,394, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $21 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules". Box Office Mojo. Amazon.com. Dijupuk March 24, 2011. 
  2. "Diary of a Wimpy Kid Rodrick Rules (2011)". BFI. Dijupuk March 31, 2017. 
  3. "BCFC Film List" (PDF). British Columbia Film Commission. October 2, 2011. Diarsip saka sing asli ing October 2, 2011. Dijupuk October 2, 2011. 
  4. "Movies Filmed at Park Royal Shopping Centre". MovieMaps. Dijupuk April 16, 2017. 
  5. "'Wimps rule, movie opens 8 days ahead of US". . StraitsTimes.com. Retrieved March 16, 2011.
  6. "Diary of a Wimpy Kid 2 Reviews". 
  7. "CinemaScore". cinemascore.com. Diarsip saka sing asli ing 2017-09-16. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]