Dhondhong Apa Salak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dondong Opo Salak[besut | besut sumber]

dhondhong apa salak

dhuku cilik cilik

ngandhong apa mbecak

mlaku thimik thimik

adhik ndherek ibu

tindak menyang pasar

ora pareng rewel

ora pareng nakal

mengko ibu mesthi

mundhut oleh-oleh

kacang karo roti

adhik diparingi

Maknane[besut | besut sumber]