Menyang kontèn

Dhondhong Apa Salak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Dondong Opo Salak[besut | besut sumber]

dhondhong apa salak

dhuku cilik cilik

ngandhong apa mbecak

lumaku thimik thimik

adhik ndhèrèk ibu

tindak menyang pasar

ora pareng rewel

ora pareng nakal

mengko ibu mesthi

mundhut olèh-olèh

kacang karo roti

adhik diparingi

Maknane[besut | besut sumber]