Dhingklik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhingklik sikil telu

Dhingklik iku piranti kanggo lungguh kang wujudé kaya kursi naging lumrahé luwih cendhèk lan ora nganggo sèndhènan. Ing padésan dhuwuré dhingklik racaké ora ngluwihi dhuwuré wong ndhodhok lan sadina-dina dianggo lungguh nalika umbah-umbah utawa masak ing pawon tradhisional.

Dhingklik lumrahé digawé saka kayu utawa plastik.

Uga delengen[besut | besut sumber]