Dhingklik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhingklik sikil telu

Dhingklik iku piranti kanggo lungguh kang wujudé kaya kursi naging umumé luwih cendhèk lan ora nganggo sèndhènan. Ing padésan dhuwuré dhingklik biasané ora ngluwihi dhuwuré wong ndhodhok lan sadina-dina dianggo lungguh nalika umbah-umbah utawa masak ing pawon tradhisional.

Dhingklik umumé digawé saka kayu utawa plastik.

Deleng uga[besut | besut sumber]




Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhingklik&oldid=867617"