Dhingklik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Dhingklik sikil telu

Dhingklik iku piranti kanggo lungguh kang wujudé kaya kursi naging umumé luwih cendhèk lan ora nganggo sèndhènan. Ing padésan dhuwuré dhingklik biasané ora ngluwihi dhuwuré wong ndhodhok lan sadina-dina dianggo lungguh nalika umbah-umbah utawa masak ing pawon tradhisional.

Dhingklik umumé digawé saka kayu utawa plastik.

Deleng uga[sunting | besut sumber]




Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhingklik&oldid=867617"