Dhaptar dhistrik ing Israel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ana 6 dhistrik utama ing Israèl, dikenal sajeroning basa Ibrani minangka mehozot (jamak: mehoz) lan 13 sub-dhistrik sing dikenal minangka nafot (jamak: nafa).

Distrik Yerusalem[besut | besut sumber]

Gambar:Israèl districts named.png
Péta pembagian dhistrik ing Israèl

Dhistrik Yerusalem (Mehoz Yerushalayim).

Kutha krajan dhistrik: Yerusalem

Dhistrik Lor[besut | besut sumber]

Dhistrik Lor (Mehoz HaTzafon).

Kutha krajan dhistrik: Nazareth

Dhistrik Haifa[besut | besut sumber]

Dhistrik Haifa (Mehoz Hefa).

Kutha krajan dhistrik: Haifa

Dhistrik Tengah[besut | besut sumber]

Dhistrik Tengah (Mehoz HaMerkaz).

Kutha krajan dhistrik: Ramla

Dhistrik Tel Aviv[besut | besut sumber]

Dhistrik Tel Aviv (Mehoz Tel-Aviv).

Kutha krajan dhistrik: Tel Aviv

Dhistrik Kidul[besut | besut sumber]

Dhistrik Kidul (Mehoz HaDarom).

Kutha krajan dhistrik: Beersheba

Cithakan:Dhistrik Israèl