Beersheba

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Infobox Israèl municipality

Beersheba (basa Ibrani: בְּאֶר שֶׁבַע, Bəʼer Šévaʻ; basa Arab: بِئْرْ اَلْسَبْعْ Biʼr as-Sabʻ) iku sawijining kutha sing dumunung ing Israèl bagéan kulon. Pedunugé watara 187.000 jiwa (2005).

Rujukan[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Beersheba&oldid=954445"