Beersheba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Infobox Israèl municipality

Beersheba (basa Ibrani: בְּאֶר שֶׁבַע, Bəʼer Šévaʻ; basa Arab: بِئْرْ اَلْسَبْعْ Biʼr as-Sabʻ) iku siji kutha sing dumunung ing Israèl pérangan kulon. Pedunugé watara 187.000 jiwa (2005).

Rujukan[besut | besut sumber]


Uga delengen[besut | besut sumber]