Beersheba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Infobox Israèl municipality

Beersheba (basa Ibrani: בְּאֶר שֶׁבַע, Bəʼer Šévaʻ; basa Arab: بِئْرْ اَلْسَبْعْ Biʼr as-Sabʻ) iku sawijining kutha sing dumunung ing Israèl bagéan kulon. Pedunugé watara 187.000 jiwa (2005).

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]