Beersheba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Infobox Israèl municipality

Beersheba (basa Ibrani: בְּאֶר שֶׁבַע, Bəʼer Šévaʻ; basa Arab: بِئْرْ اَلْسَبْعْ Biʼr as-Sabʻ) iku siji kutha sing dumunung ing Israèl pérangan kulon. Pedunugé watara 187.000 jiwa (2005).

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]