Dhaptar Sastrawan Klasik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Wangun Karya sastra asing kang arupa kisah-kisah klasik misuwur lan akèh disenengi di donya khususon kang dadi bahan-bahan carita bocah kang lagi misuwur.

Ing ngisor iki ya iku Dhaptar sastrawan-sastrawan asing kang nulis kisah kisah klasik misuwur.

  1. Daniel Defoe
  2. Jonathan Swift
  3. Herman Melville
  4. Mark Twain
  5. Robert Louis Stevenson