Dhaptar Mentri Manca Negara Jepang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Menteri Manca Nagara (外務大臣 Gaimu daijin?) Jepang iku mentri anggota Kabinet Jepang sing duwé tanggung jawab kanggo urusan manca nagara lan pamimpin Kamentrian Manca Nagara.

Pejabat Mentri Manca Nagara Jepang saiki ya iku Hirofumi Nakasone.

Dhaptar mentri[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]