Dhaptar Mentri Manca Negara Jepang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mantri Manca Nagara (外務大臣 Gaimu daijin?) Jepang iku mantri anggota Kabinet Jepang sing duwé tanggung jawab kanggo urusan manca nagara lan pamimpin Kamentrian Manca Nagara.

Pejabat Mantri Manca Nagara Jepang saiki ya iku Hirofumi Nakasone.

Pratélan mantri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]