Dhépartemèn Gironde

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhépartemèn Gironde
Bordeaux Hôtel de préfecture de la Gironde.JPG
Dhépartemèn Gironde
Lambang

Dhépartemèn Gironde

Blason département fr Gironde.svg
Nagara Prancis
Wewengkon Administratif Aquitaine[1]
Prefektur Bordeaux[1]
Sub-Prefektur Arcachon, Blaye, Langon, Lesparre-Médoc, Libourne
Pangarsa Philippe Madrelle
Wewengkon
 - Wiyaripun:

10,000 km2 (4,000 sq mi)
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

1,409,345
140/km2 (370/sq mi)
Tetenger Wébsite {{URL|example.com|optional display text}}

Dhépartemèn Gironde (pocaping cara Prancis: [ʒiʁɔ̃d]; in Gascon Gironda) inggih punika salah satunggalipun dhépartemèn ing Prancis. Mapan ing wewengkon administratif Aquitaine, sisih lèr kilen Prancis. Gironde dados pengasil anggur.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b (in Prancis) cassini.ehess.fr. "Bordeaux". cassini.ehess.fr. Retrieved 30 April. Unknown parameter |accessyear= ignored (|access-date= suggested) (help); Check date values in: |accessdate= (help)

Pranala njawi[besut | besut sumber]