Dessau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lambang Peta
Lambang Dessau Lokasi Dessau ing Jerman
Dhata dhasar
Bundesland: Sachsen Anhalt
Status: Kreisfreie Stadt
Dhuwur: 61 m sadhuwuré NN
Jembar: 182,81 km²
Padunung: 77.394 (31 Desember 2006)
Kapadhetan padunung: 423 jiwa per km²
Kodhe pos: 06811–06849
Kodhe wewengkon: 0340
Nomor pelat kendaran motor: DE
Alamat balé kutha: Zerbster Str. 4
06844 Dessau-Roßlau
Situs wèb resmi: www.dessau.de
Alamat e-mail:
Wali kutha: Karl Gröger

Dessau ing Sachsen-Anhalt, Jèrman.

Bauhaus Dessau
St. Peter und Paul
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dessau&oldid=973110"