Denias, Senandung di Atas Awan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Denias, Senandung di Atas Awan
Disutradarani John de Rantau
Diprodhuseri Nia Zulkarnaen
Ari Sihasale
Ditulis déning Jeremias Nyangoen
Monty Tiwa
Dibintangi Albert Thom Joshua Fakdawer
Ari Sihasale
Nia Zulkarnaen
Marcella Zalianty
Michael Jakarimilena
Pevita Eileen Pearce
Mathias Muchus
Audrey Papilaya
Dimusiki Dian HP
Sinématografi Yudi Datau
Dibesut déning Andhy Pulung
Dibabar déning Alenia Pictures
Suwéné
110 menit
Nagara Indonesia

Denias, Senandung di Atas Awan ya iku filem sing disutradari karo John de Rantau lan diprodhuksi ing taun 2006, dibintangi déning  Albert Thom Joshua Fakdawer, Ryan Stevano William Manoby , Ari Sihasale, Nia Zulkarnaen lan Marcella Zalianty.

Film Denias, Senandung di Atas Awan kasil mlebu seleksi Piala Oscar taun 2008. Saliyané Denias, filem Opera Jawa lan The Photograph uga sempat péngin diseleksi. Nanging akhirè mung filem Denias sing kepilih diseleksi kanggo kategori filem asing ana ing Piala Oscar.