David Suzuki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Right Livelihood Award 2009-award ceremony-8.jpg

David Suzuki (lair ing Vancouver, British Columbia, Kanada, 24 Maret 1936; umur 83 taun) inggih punika ngèlmuwan biologi Kanada.

Pranala njaba[besut | besut sumber]