Menyang kontèn

Dave Foley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dave Foley
Pakaryanpelawak, aktor lan panatacara

David Scott "Dave" Foley (lair ing Amérika Sarékat, 4 Januari 1963; umur 61 taun) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]