Dave Foley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dave Foley
Dave Foley 2012.jpg
Pakaryan pelawak, aktor lan panatacara

David Scott "Dave" Foley (lair ing Amérikah Sarékat, 4 Januari 1963; umur 56 taun) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]