Dave Foley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dave Foley
Dave Foley 2012.jpg
Pakaryanpelawak, aktor lan panatacara

David Scott "Dave" Foley (lair ing Amérikah Sarékat, 4 Januari 1963; umur 58 taun) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]