Dave Dave

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

David Rothenberg (lair ing Amérikah Sarékat, 18 Juni 1976 – pati 15 Juli 2018 ing umur 42 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]