Danny Drinkwater

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Danny Drinkwater
Drinkwater in 2017.jpg
Drinkwater wektu pemanasan ing Chelsea taun 2017
Katerangan priangga
Jeneng dawa Daniel Noel Drinkwater[1]
Tanggal lair (1990-03-05) 5 Maret 1990 (umur 29)[1]
Papan lair Manchester, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[1]
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Angka 6
Karir nom
0000–2008 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2012 Manchester United 0 (0)
2009–2010Huddersfield Town (loan) 33 (2)
2010–2011Cardiff City (silihan) 9 (0)
2011Watford (silihan) 12 (0)
2011–2012Barnsley (silihan) 17 (1)
2012–2017 Leicester City 193 (13)
2017– Chelsea 10 (1)
Tim nasional
2007–2008 Inggris U18 2 (1)
2008–2009 Inggris U19 12 (0)
2016– England 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:28, 4 January 2018 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:59, 30 December 2017 (UTC)

Daniel Noel Drinkwater (lair tanggal 5 Maret 1990) ya iku juru main bal-balan profésional Inggris sing main minangka glandhang ing Liga Premier Inggris klub Chelsea F.C. lan tim nasional Inggris.[2] Dhèwèké tau ngentèni wektu kanggo disilihaké ing klub Huddersfield Town, Cardiff City, Watford lan Barnsley, lan uga main kanggo Manchester United F.C. lan Leicester City. Drinkwater uga main tingkat internasional kanggo Timnas Inggris ing tingkat U-18 lan U-19.

Drinkwater ditransfer kanthi béya £35 juta poundsterling lan nandhatangani kontrak sing dhurasi suwéné limang taun ing Klub Chelsea.[2] Tilas glandhang Manchester United mungkasi limang tauné ing klub Leicester kang wis nyathetaké 218 laga lan 18 gol, kalebu mèlu mbantu Leicester juara ing mangsa 2015/16.[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. k. 125. ISBN 978-1-84596-601-0. 
  2. a b c RESMI: Danny Drinkwater Berlabuh Di Chelsea(dipunundhuh tanggal 22 Januari 2018)