Daniele Dessena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Daniele Dessena
Daniele Dessena 2012.jpg
Katerangan priangga
Tanggal lair (1987-05-10) 10 Mèi 1987 (umur 32)
Papan lair Parma, Italia
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
(silihan saka Sampdoria)
Angka 27
Karir nom
1997–2004 Parma
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2008 Parma 81 (5)
2008–2012 Sampdoria 55 (2)
2009–2010Cagliari (silihan) 29 (3)
2012-Cagliari (silihan) 4 (0)
Tim nasional
2006–2009 Italia U-21 25 (6)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:08, 10 Januari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23 Juni 2009

Daniele Dessena (lair ing Parma, 10 Mèi 1987; umur 32 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Italia kang main kanggo klub Cagliari kanthi status silihan saka Sampdoria, lan biyasa main ing posisi gelandang.

Dessena miwiti karir junioré ing klub Parma salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga.[1] Pindah ing Sampdoria kang njilihaké panjenengané ing Cagliari nalika taun 20092010 lan 2012.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "DESSENA Daniele". Panini Digital. Dijupuk 10 January 2012. 
  2. "UFFICIALE: Dessena torna a Cagliari" [OFFICIAL: Dessena returns to Cagliari]. Tutto Mercato Web (ing basa Italian). 28 December 2011. Dijupuk 10 January 2012. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]