Damèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gulungan damèn gandum
Tumpukandamèn pari
Sapi mangan damèn

Damèn iku watang saka tuwuhan wiji-wijian kaya déné pari, utawa gandum. Damèn arupa asil tambahan saka tetanèn pari utawa gandum kang bisa dipigunakaké kanggo bahan bakar sumber ènèrgi, bahan kanggo gawé kertas, minangka pakan kéwan lan bahan kerajinan.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]