Damèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gulungan damèn gandum
Tumpukandamèn pari
Sapi mangan damèn

Damèn iku watang saka tanduran wiji-wijian kayadéné pari, utawa gandum. Damèn arupa asil tambahan saka tetanèn pari utawa gandum sing bisa dipigunakaké kanggo bahan bakar sumber ènèrgi, bahan kanggo gawé kertas, minangka pakan kéwan lan bahan kerajinan.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Damèn ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Damèn&oldid=833244"