Daifuku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Daifuku
Daifuku 1.jpg
Jeneng liyanéDaifukumochi (Kōhaku type)
Panggonan asalJapan
Tlatah utawa prajaEast Asia
Woworan pokokglutinous rice, sweet filling (usually red bean paste)
VariasiYomogi daifuku, Ichigo daifuku, Yukimi Daifuku
Buku masakan: Daifuku  Médhia: Daifuku

Daifukumochi (大福餅?) , utawa Daifuku (大福?) (secara harfiah "nasib apik"), yaiku olahan confection Jepang sing kalebu mochi bunder cilik ( kue beras ketan ) sing diiseni ngisi manis, umume, anko, pasta kacang abang manis digawe saka azuki kacang buncis Daifuku minangka Wagashi sing misuwur banget ing Jepang, lan asring disajikake karo teh ijo .