Dąbie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dąbie
POL Dąbie COA.svg
Lambang Dąbie
120px
Lokasi Dąbie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dąbie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Dąbie (Jerman Dabie, Dombie utawa antara taun 19401945 Eichstädt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.