Déwan Olimpiade Asia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Olympic Council of Asia (OCA)
Barkas:Olympic Council of Asia Logo.svg
SloganEver Onward
Pambentukan16 November 1982
JenisSports federation
Kantor pusatKuwait City, Kuwait
Kaanggotaan45 National Olympic Committees
Basa resmiEnglish
Acting PresidentRaja Randhir Singh
Situs webOCAsia.org

Dewan Olimpiade Asia (OCA) minangka badan pangurus olahraga ing Asia, saiki duwe 45 anggota Komite Olimpiade Nasional. Penjabat Presiden saiki yaiku Raja Randhir Singh,[1] ngganti Syekh Ahmad Al Fahad Al Sabah.[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]