Déni Menungsa Iwak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Déni Manungsa Iwak

Déni Manungsa Iwak (judhul asliné: Fishboy: Denizen of the Deep) ya iku komik gambaré kelir ireng putih kang sepisanan terbit ana ing buku Buster wetara taun 1968 nganti 1975, diripta déning Scott Goodall lan digambar karo John Stokes. Tokoh mligi yakuwi bocah lanang kang kéri ketinggalan ana ing pulo terus sinau ambekan ana ing njero banyu, nglangi lan ngomong karo kéwan-kéwan banyu. Déni uga nduwéni angsang lan sikilé ana selaputé kang bisa marékna nglangi kanthi rikat. Tujuan urip dhèwèké yakui nggoléki wong tuwané lan mbantu wong-wongan kang padha susah.

Komik Déni Manungsa Iwak ana ing Indonesia[besut | besut sumber]

Ing Indonesia, komik iki sepisanan diterbitaké karo majalah bocah Bobo kanthi sesambungan, terus akiré diterbitaké dadi buku komik ana ing penerbit Gramedia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]