Cremeschnitte

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cremeschnitte
Kremna rezina.jpg
Jeneng liyanéBasa Hungaria: krémes, basa Polandia: kremówka, Basa Rumania: cremșnit, cremeș or crempita, Basa Serbia: krempita/кремпита, Basa Kroasia: kremšnita,[1] Cithakan:Lang-sk, Basa Slovenia: kremna rezina, kremšnita
AjanganDessert
Panggonan asalEurope
Woworan pokokPuff pastry, chantilly and custard cream
VariasiKremna rezina, Samoborska kremšnita, Zagrebačka kremšnita
Buku masakan: Cremeschnitte  Médhia: Cremeschnitte
Cremschnitte Bled sing misuwur

A cremeschnitte (basa Jerman: Cremeschnitte , Basa Hungaria: krémes , Basa basa Polandia: kremówka , Basa Rumania: cremșnit, cremeș, crempita , Basa Serbia: krempita / кремпита, Basa Kroasia: kremšnita , [2] Slovak , Basa Slovenia: kremna rezina, kremšnita ) Punika sawijining jinis roti vanilla irisan utawa custard irisan, a custard lan Cenang krim krim jajan panganan cuci mulut asli saka Austro-Hungaria Monarki nanging kang asal pas ora dingerteni.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Hrvatski jezični portal - Kremšnita". Retrieved 25 April 2020.
  2. "Hrvatski jezični portal - Kremšnita". Retrieved 25 April 2020.