Crazy on the Outside

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crazy on the Outside
Gambar:Crazy on the outside poster.jpg
Poster Film
Disutradarani Tim Allen
Diprodhuseri Richard Baker
Jeffrey Silver
Brian Reilly
Ditulis déning John Peaslee
Judd Pillot
Dibintangi Tim Allen
Sigourney Weaver
Ray Liotta
Kelsey Grammer
Karle Warren
Julie Bowen
Dimusiki David Newman
Sinématografi Robbie Greenberg
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Freestyle Releasing
Tanggal metu
  • Januari 8, 2010 (2010-01-08)
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Kalarisan $88,335

Crazy on the Outside nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2010. Filem punika kaarahaken déning Tim Allen. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning John Peaslee, sesarengan kaliyan Judd Pillot. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Richard Baker, Jeffrey Silver, lan Brian Reilly. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng David Newman. Sinematografi dipuncakaken déning Robbie Greendberg. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Tim Allen, Sigourney Weaver, lan Ray Liotta. Crazy on Outside dipunbabar kagem sagung pamirsa Amérikah Sarékat ing surya 8 Januari 2010. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $88,335.[1][2]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "MPCA adds Tim Allen comedy Crazy On The Outside to Cannes slate". Dijupuk 5 Maret 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. "Guida Sky". Dijupuk 5 Maret 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  3. a b c d e f g Kellvin Chavez (2008-03-25). "Crazy on the Outside For Tripplehorn, Weaver, And Simmons". The Hollywood Reporter. Dijupuk 2008-07-06. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]