Craig David

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Craig David
Craig David.jpg
Craig David ing MTV Video Music Awards
Asma wiyosan Craig Ashley David
Miyos (1981-05-05) Mèi 5, 1981 (umur 36)
Southampton, Hampshire, Inggris
Pakaryan Penyanyi
Taun aktif 1999–sapunika

Craig David ingkang gadhah asma lair Craig Ashley David inggih punika salah satunggalipun penyanyi R&B saking nagara Inggris. Piyambakipun sampun naté gadhah nominasi Best R&B Male Artist (2002) lan Best New Artist (2002). Craig David piyambak lair tanggal 5 Mèi 1981 ing Holyrood, Southampton, Inggris. Debut Craig dipunwiwiti saking single piyambakipun ingkang gadhah judhul Fill Me In lan nyanyiakaen tembang Unbelivable. Sapanunggalipun punika Craig dados vokalis band The Artful Dodger. Saking album katiga, Born to Do It (2001), Slicker Than Your Average (2002) dan The Story Goes... (2005), sampun gadhah penghargaan amargi Craig sampun dados penyanyi donya.[1]

Album Craig David[besut | besut sumber]

Album piyambakipun inggih punika:

  1. Signed Sealed Delivered (2010)
  • One More Lie
  • Signed, Sealed, Delivered
  • All Alone Tonight
  • I Heard It Through The Grapevine
  • Just My Imagination
  • For Once In My Life
  • Sittin' On the Dock of the Bay
  • Mercy Mercy Me
  • I Wonder Why
  • Papa Was a Rolling Stone
  • Let's Stay Together
  • This Could Be Love
  1. Trust Me (2007)
  2. Story goes (2005)
  3. Slicker Than Your Average (2002)
  4. Born To Do It (2001)[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 4 September 2011)
  2. ^ www.metrolyrics.com(dipuntingali tanggal 4 September 2011)