Parembugan:Craig David

Page contents not supported in other languages.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Info basa (krama):

  • jeneng lair=asma wiyosan
  • negara=negari
  • sapanunggalipun=sanèsipun

Supados dipundandosi. Matur nuwun. Pras pirembagan 15:23, 19 September 2011 (UTC)

Wiwiti parembugan babagan Craig David

Wiwiti parembugan anyar