Conor Masterson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Conor Masterson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Conor Ciaran Masterson[1]
Tanggal lair (1998-09-08) 8 Sèptèmber 1998 (umur 23)
Papan lair Celbridge, Republik Irlandia
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
(nyileh soko Queens Park Rangers)
Angka 24
Karir nom
0000–2014 Lucan United
2014–2018 Liverpool
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018–2019 Liverpool 0 (0)
2019– Queens Park Rangers 16 (1)
2021Swindon Town (nyileh) 5 (0)
2021-Cambridge United (nyileh) 7 (0)
Tim nasional
2014–2015 Republik Irlandia U-17 11 (0)
2016–2017 Republik Irlandia U-19 6 (0)
2019–2020 Republik Irlandia U-21 13 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:21, 2 October 2021 (UTC).


Conor Ciaran Masterson (lair 8 September 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Bek kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers" (PDF). English Football League. Dibukak ing 15 October 2019.