Cláudia Abreu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cláudia Abreu

Cláudia Abreu Fonseca (Rio de Janeiro, 12 Oktober 1970) iku aktor filem saka Brazil.

Pranala njaba[besut | besut sumber]