Cithakan:Zakat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sèrial Artikel Islam ngenani Zakat

Zakat Maal: Zakat asil tetanè | Zakat kéwan ingon | Zakat profèsi | Zakat banda dagangan | Zakat emas lan perak | Zakat barang temon | Zakat asil tambang
Zakat Pribadi: Zakat fitrah

QS (2:43)("Lan adegaké shalat, bayara zakat lan ruku'lah bebarengan karo wong-wong sing ruku'".)

Sacara otomatis menambahkan artikel menyang kategori: