Cithakan:Turkey Labelled Map

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

BlankMapTurkeyProvinces.png

Peta mawa label kanggo daftar Provinsi ing Turki.

Template-info.svg Template documentation[gawé]