Cithakan:Taxonomy/Simiiformes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Deuterostomia  [Taksonomi; besut]
Filum: Chordata  [Taksonomi; besut]
Klad: Craniata  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Vertebrata  [Taksonomi; besut]
Infrafilum: Gnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Eugnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Teleostomi  [Taksonomi; besut]
Superklas: Tetrapoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Reptiliomorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Amniota  [Taksonomi; besut]
Klad: Synapsida  [Taksonomi; besut]
..... .....
Klad: Mammaliaformes  [Taksonomi; besut]
Klas: Mammalia  [Taksonomi; besut]
Klad: Eutheria  [Taksonomi; besut]
Infraklas: Placentalia  [Taksonomi; besut]
Klad: Exafroplacentalia  [Taksonomi; besut]
Magnordho: Boreoeutheria  [Taksonomi; besut]
Superordho: Euarchontoglires  [Taksonomi; besut]
Granordho: Euarchonta  [Taksonomi; besut]
Mirordho: Primatomorpha  [Taksonomi; besut]
Ordho: Primates  [Taksonomi; besut]
Subordho: Haplorhini  [Taksonomi; besut]
Infraordho: Simiiformes  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Simian. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Simian. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Haplorhini [Taksonomi; besut]
Tataran: Infraordo (dipajang minangka Infraordho)
Pranala: Simian|Simiiformes(nggayut nyang Simian)
Cures: ora
Tansah dipajang: yes
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: