Cithakan:Taxonomy/Ruminantiamorpha

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Deuterostomia  [Taksonomi; besut]
Filum: Chordata  [Taksonomi; besut]
Klad: Craniata  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Vertebrata  [Taksonomi; besut]
Infrafilum: Gnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Eugnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Teleostomi  [Taksonomi; besut]
Superklas: Tetrapoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Reptiliomorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Amniota  [Taksonomi; besut]
Klad: Synapsida  [Taksonomi; besut]
..... .....
Klad: Mammaliaformes  [Taksonomi; besut]
Klas: Mammalia  [Taksonomi; besut]
Klad: Eutheria  [Taksonomi; besut]
Infraklas: Placentalia  [Taksonomi; besut]
..... .....
Ordho: Artiodactyla  [Taksonomi; besut]
Klad: Cetruminantia  [Taksonomi; besut]
Klad: Ruminantiamorpha  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Ruminantia. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Ruminantia. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Cetruminantia [Taksonomi; besut]
Tataran: Clade (dipajang minangka Klad)
Pranala: Ruminantia|Ruminantiamorpha(nggayut nyang Ruminantia)
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: