Cithakan:Taxonomy/Oenantheae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superasterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Asterids  [Taksonomi; besut]
Klad: Campanulids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Apiales  [Taksonomi; besut]
Famili: Apiaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Apioideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Oenantheae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Oenantheae. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Oenantheae. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Apioideae [Taksonomi; besut]
Tataran: tribus (dipajang minangka Tribe)
Pranala: Oenantheae
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi: Downie, Stephen R.; Spalik, Krzysztof; Katz-Downie, Deborah S.; Reduron, Jean-Pierre (2010). "Major clades within Apiaceae subfamily Apioideae as inferred by phylogenetic analysis of nrDNA ITS sequences". Plant Diversity and Evolution. 128 (1): 111–136. doi:10.1127/1869-6155/2010/0128-0005. ISSN 1869-6155.
Rujukan taksonomi babon: