Cithakan:Taxonomy/Magnoliids

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Magnoliids  [Taksonomi; besut]

Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Angiosperms [Taksonomi; besut]
Tataran: clade (dipajang minangka Klad)
Pranala: Magnoliids
Cures: ora
Tansah dipajang: true
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: