Cithakan:Taxonomy/Aculeata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Protostomia  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Ecdysozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Panarthropoda  [Taksonomi; besut]
Unranked superphylum: Tactopoda  [Taksonomi; besut]
Filum: Arthropoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Pancrustacea  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Hexapoda  [Taksonomi; besut]
Unranked: Ectognatha  [Taksonomi; besut]
Klas: Insecta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Dicondylia  [Taksonomi; besut]
Subklas: Pterygota  [Taksonomi; besut]
Branch: Metapterygota  [Taksonomi; besut]
Infraklas: Neoptera  [Taksonomi; besut]
Unranked: Eumetabola  [Taksonomi; besut]
Unranked: Endopterygota  [Taksonomi; besut]
Superordho: Hymenopterida  [Taksonomi; besut]
Ordho: Hymenoptera  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unicalcarida  [Taksonomi; besut]
Subordho: Apocrita  [Taksonomi; besut]
Infraordho: Aculeata  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Aculeata. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Aculeata. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Apocrita [Taksonomi; besut]
Tataran: infraordo (dipajang minangka Infraordho)
Pranala: Aculeata
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi: Aculeata
Rujukan taksonomi babon: Sharkey et al (2011), Peters et al (2017)