Cithakan:Taxonomy/Pterygota

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Protostomia  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Ecdysozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Panarthropoda  [Taksonomi; besut]
Unranked superphylum: Tactopoda  [Taksonomi; besut]
Filum: Arthropoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Pancrustacea  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Hexapoda  [Taksonomi; besut]
Unranked: Ectognatha  [Taksonomi; besut]
Klas: Insecta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Dicondylia  [Taksonomi; besut]
Subklas: Pterygota  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Pterygota. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Pterygota. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Dicondylia [Taksonomi; besut]
Tataran: subclassis (dipajang minangka Subklas)
Pranala: Pterygota
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: