Cithakan:Taxonomy/Acrodonta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Deuterostomia  [Taksonomi; besut]
Filum: Chordata  [Taksonomi; besut]
Klad: Craniata  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Vertebrata  [Taksonomi; besut]
Infrafilum: Gnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Eugnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Teleostomi  [Taksonomi; besut]
Superklas: Tetrapoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Reptiliomorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Amniota  [Taksonomi; besut]
Klad: Sauropsida  [Taksonomi; besut]
Klas: Reptilia  [Taksonomi; besut]
Klad: Eureptilia  [Taksonomi; besut]
Klad: Romeriida  [Taksonomi; besut]
Klad: Diapsida  [Taksonomi; besut]
Klad: Neodiapsida  [Taksonomi; besut]
Klad: Sauria  [Taksonomi; besut]
Klad: Lepidosauromorpha  [Taksonomi; besut]
Superordho: Lepidosauria  [Taksonomi; besut]
Ordho: Squamata  [Taksonomi; besut]
Klad: Toxicofera  [Taksonomi; besut]
Klad: Iguanomorpha  [Taksonomi; besut]
Subordho: Iguania  [Taksonomi; besut]
Klad: Acrodonta  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Acrodonta (lizard). Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Acrodonta (lizard). Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Iguania [Taksonomi; besut]
Tataran: clade (dipajang minangka Klad)
Pranala: Acrodonta (lizard)|Acrodonta(nggayut nyang Acrodonta (lizard))
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: