Cithakan:Taxonomy/Acanthopterygii

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Deuterostomia  [Taksonomi; besut]
Filum: Chordata  [Taksonomi; besut]
Klad: Craniata  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Vertebrata  [Taksonomi; besut]
Infrafilum: Gnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Eugnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Teleostomi  [Taksonomi; besut]
Superklas: Osteichthyes  [Taksonomi; besut]
Klas: Actinopterygii  [Taksonomi; besut]
Unranked: Actinopteri  [Taksonomi; besut]
Subklas: Neopterygii  [Taksonomi; besut]
Infraklas: Teleostei  [Taksonomi; besut]
Unranked superordo: Acanthomorpha  [Taksonomi; besut]
Superordho: Acanthopterygii  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Acanthopterygii. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Acanthopterygii. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Acanthomorpha [Taksonomi; besut]
Tataran: superordo (dipajang minangka Superordho)
Pranala: Acanthopterygii
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: