Cithakan:N219 bak wedhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng rawuh ing
Wikipédia
Jawa!

Bauwarna mardika abasa Jawa

Donald Trump official portrait.jpg

Mudeng ora...

  • yèn Donald Trump (gambar ing samping) Prèsidhèn Amérika Serikat divonis positif kena COVID-19?
  • yèn Cameron R. Hume, Duta Agung Amérika Serikat kanggo Indonesia ing taun 2007–2010, diangkat dadi penaséhat Sinar Mas Group pirang-pirang sasi sawisé rampung tugas?

Gambar pethingan

Samediggi03.jpg

Dina Slasa Kliwon,
Tanggal 16 Agustus 2022.

Wikipédia Jawa
nduwéni gunggung artikel 70.256 wiji.

Apa kuwi Wikipédia?

Wikipédia iku bauwarna utawa ènsiklopédhi kang kena dibesut, diturun, lan didum sapa baé kanthi mardika. Ing Wikipédia Jawa, nganti saiki ana wong 53.967 kang tau njajal awèh kawruh nganti karipta 70.256 artikel ing basa Jawa.

Dina iki kala kawuri