Cithakan:Logo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dilindungi hak cipta Iki jenis logo sing dilindungi undhang-undhang lan/utawa wis dipayungi aturan hak cipta. Miturut undang-undang hak cipta Amerika Serikat, logo-logo isa ditampilake ing Wikipedia miturut aturan fair use. Nampilke logo ing Wikipedia iki ora dianggep pengesahan sing nduweni logo utawa perusahaan dening Wikipedia utawa Yayasan Wikimedia, utawa sewalike. Pirsani Wikipedia:Logo lan Wikipedia:Hak cipta.