Wikipedia:Fair use

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Fair use)
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Aturan fair use utawa nganggo miturut cara sing adil iku salah siji aspek hukum hak cipta Amerika Serikat sing ngizinke nganggo bahan-bahan sing dilindungi hak cipta ing karya penulis liya miturut syarat-syarat tinentu.

Fair use iku nyebabke karya sing terlindung hak cipta ning isa dienggo bebas, ning sing taat aturan hak cipta, sing definisine miturut Konstitusi AS yaiku nyebarke "kemajuan Sains lan Seni-seni sing migunani" (kutipan asli saking basa Inggris: "the Progress of Science and useful Arts") (I.1.8), sing luwuh apik dibanding penegakan hukum klaim pelanggaran.

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Fair_use&oldid=879704"