Cithakan:Kothakinfo Kutha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{jeneng_resmi}}}
[[Gambar:{{{gambar_gendéra}}}|120px|Gendéra resmi {{{jeneng_resmi}}}]] [[Gambar:{{{gambar_lambang}}}|110px|Lambang resmi {{{jeneng_resmi}}}]]
Gendéra kutha Lambang kutha
Julukan kutha: "{{{julukan}}}"
Dunungé
[[Gambar:{{{gambar_péta}}}|280px|Dunungé {{{jeneng_resmi}}}]]
{{{map_caption}}}
Karakteristik Politik
{{{jinis_pamérangan}}} {{{jeneng_pamérangan}}}
{{{jabatan_pemimpin}}} {{{jeneng_pemimpin}}}
Karakteristik Fisik
Wewengkon
     Dharat
     Banyu
[[{{{area_magnitude}}}_m²|{{{area_total}}} km²]]
     {{{area_land}}} km²
     {{{area_water}}} km²
Pedunung
     Cacah ({{{pedunung nalika taun}}})
     Kapadhetan
{{{cathetan_pedunung}}}
     {{{cacah_pedunung}}}
     {{{kapadhetan_pedunung}}}/km²
Garis lintang {{{latitude}}}
Garis bujur {{{longitude}}}
Zona wektu
     Summer (DST)
{{{timezone}}} (UTC{{{utc_offset}}})
     {{{timezone_DST}}} (UTC{{{utc_offset_DST}}})
Situs resmi: {{{website}}}
{{{cathetan}}}